TBC BACKYARD JAM

Dne 2. 8. 2008 na zimním stadionu v Telči proběhne již třetí ročník lokálních závodů freestyle mbx a mtb ve streetu. Určitě se přijďte podívat, bude určitě co k vidění. Myslím, že kluci z Telče a další co potvrdili účast, předvedou zajímavé kousky a o zábavu bude postaráno. Možná se budeme divit, co máme v Telči za talenty. Jak se uvádí na domovské stránce TBC http://tbc.itelc.net má dorazit třebíčská crew a jezdci z Českých Budějovic. Po závodech se bude konat venkovní párty během které vystoupí několik kapel a dj.

Děkujeme za informace partnerskému webu TBC: witas, brake44

Continue reading TBC BACKYARD JAM



Festival v Telči nese jméno TelčSummer

Konečně je to tady!
V Telči se koná první a snad ne poslední ročník nového hudebního festivalu s názvem TelčSummer. Startuje se v pátek 22. 8. 2008 vystoupením divadel, výtvarníků a kinematografie na telečském zámku. Další den se můžeme těšit na velice povedený hudební program u rybníka Roštejn.Vystupovat budou skupiny: october U2 revival, the prostitutes, hex, švihadlo, živé kvety, mňága a žďorp, vidiek, mig21, polemic, skyline. Myslím, že program je opravdu zajímavý a máme se skutečně na co těšit. Pro více informací se podívejte na www.telcsummer.cz .

Continue reading Festival v Telči nese jméno TelčSummer



Připravujeme článek o možnostech připojení k internetu v Telči…

Připravujeme informace o dostupných WiFi sítích a možností připojení k Internetu v Telči a okolí. Oslovili jsme několik místních poskytovatelů, protože informace z jejich stránek nejsou příliš aktuální. Pokud se vše povede a obdržíme aktuální ceníky a popis dostupnosti, budete zde mít všechny potřebné informace a to hezky pohromadě.

Continue reading Připravujeme článek o možnostech připojení k internetu v Telči…



Jak se stát redaktorem?

Chcete se stát redaktorem těchto stránek a nevíte co proto máte udělat?
  
Stačí se zaregistrovat a napsat na admin[a]itelc.net vaše uživatelské jméno a e-mail, popsat svůj nápad nebo v jaké sekci chcete přispívat. Následně se ozvu a vytvořím Vám příslušná přístupová práva.

Continue reading Jak se stát redaktorem?



Hostované weby

Seznam webů, které již hostujeme nebo na kterých se podílíme:

Telč Bike Club  – http://tbc.itelc.net- stránky všech bikerů z Telče co se nebojí popularity a vzkazujou Vám: „Neboj se přijet a ukázat, co umís!“ „BMX a MTB freestyle park“ „funbox, dirt jump, miniramp“ … a další…

Continue reading Hostované weby