Další závody Telečského Bike Klubu

Uběhla velice krátká doba a kluci z Telečského Bike klubu nám připravili další závody. Závody se budou konat opět na zimním stadionu v Telči a to dne 6. 9. 2008. Tentokrát závody nesou jméno: BIKE AND BARTENDERS SESSION. Věřím, že se můžeme těšit zase na povedené kousky a bohatou účast. Pokud mám správné informace, tak nebude chybět občerstvení a hudba. Točit se bude pivko značky Starobrno a můžete si zakoupit i jídla dělaná na grilu. Během akce proběhne i barmanská soutěž s prodejem drinků za super ceny. Po skončení akce by mělo proběhnout afterpárty, které startuje v 19:30 a zahraje: Svahová dostupnost a DJ EIFI. Během afterpárty se můžeme těšit na ohnivou show. Detaily o programu naleznete na plakátě, ale pro jistotu program také uvádíme:

Continue reading Další závody Telečského Bike Klubu



Report z TBC BACKYARD JAMu

TBC BACKYARD JAM jsou lokální závody pro bmx a mtb. Letos proběhl dne 2.8.2008. V loňskem roce jsme dostali dotaci v projektu Mládež v akci na stavbu minirampy a zbytek jsme stavěli svépomoci za podpory sponzoru…

Continue reading Report z TBC BACKYARD JAMu



Jak proběhl TBC BACKYARD JAM?

Dne 2.8.2008 se v Telči konal již třetím rokem TBC BACKYARD JAM a po chvilce mlčení Vám podáme nějaké informace o tom jaké to tam bylo. Článek nám poskytnul Roman Čermák – pořadatel i místní biker, který bohužel na závodech nevystoupil.

TBC BACKYARD JAM jsou lokální závody pro bmx a mtb. V loňskem roce jsme dostali dotaci v projektu Mládež v akci na stavbu minirampy a zbytek jsme stavěli svépomoci za podpory sponzoru.

Letos závodilo 15 jezdců i ze vzdálenějších měst jako je Litomyšl a České Budějovice. Ráno počasí nevypadalo přívětivě, ale nakonec jsme se dočkali i sluníčka. Závod se jel systémem jamu na jednotlivých překážkách plus big air (polet do výšky) na funboxu a největším radiusu.

Continue reading Jak proběhl TBC BACKYARD JAM?