Video z TBC BACKYARD JAMu

Povedlo se mi sestříhat video natočené na TBC BACKYARD JAMu v Telči. Konal se dne 2. 8. 2008 na zimním stadionu a konečně se můžete podívat na kousky triků, co tam bikeři předvedli.

Pokud chcete zkouknout video, otevřete článek.

Continue reading Video z TBC BACKYARD JAMu



Když se povede reklama…

Mám tu pro Vás další povedéne video, tentokrát je to reklama, která mi dorazila na e-mail.

embedded by Embedded Video



Den poté – web Hacknut :)

Tak dne 17. 9. 2008 došlo k tomu, že dle všeho Turecká hackerská skupina (iskorpitx) využila nepopsané chyby (zranitelnosti) v Linuxu a napadla mnoho světových serverů, kteří hostují webové stránky. Server, na kterém běží i naše stránky byl jeden z mnoha, co podlehl. Možná si nikdo všimnul, že byl opravdu napaden a chvilku trvalo, než se nám podařilo obnovit weby ze záloh. Ještě není vše jak má a tak prosím o trpělivost. Na opravách pracujeme. Zatím se povedlo opravit tento web (bez diskusního fóra a guestbooku), tbc.itelc.net je také bez guestbooku, kavarna.itelc.net je kompletně opravena.

Continue reading Den poté — web Hacknut



Fajn video – God is a DJ

Tak mne tak napadlo dávat sem i nějaké ty dobré videa z hudby, reklam, zábavy atd..

Pro dnešní den vybírám starší video, které si občas rád pustím:

Continue reading Fajn video — God is a DJ



Elixir club Mrákotín zavádí vstup od 17 let

Jak je uvedeno na stránkách Elixir clubu v Mrákotíně bude ode dne 13. 9. 2008 zaveden vstup od 17 let nahoru. Dle prvních informací by mladší návštěvníci nemuseli být do klubu vpuštěni. Pokud u vstupu neukážete občanský průkaz, může se stát, že vás také nová ochranka nepustí dovnitř. Dle dalších informací se u vstupu budou dávat dva druhy proužků na ruce tzv. dětské a dospělé. Tím pádem na baru bude hnedka jasné, kam patříte a podle toho si budete moci objednat. Dále by měla také probíhat kontrola dětských návštěvníků, tedy těch pod 18 zda již nejsou pod vlivem alkoholu a pokud se zjistí, že ano, tak budou vyhozeni a to bez nároků na vrácení vstupného. Na stránkách klubu toto jednání vyvolalo bouřlivé diskuze, ale pokud mluvím za sebe, tak tuto změnu opravdu vítám a přemýšlím, že pokud to bude fungovat. Začnu tam možná i občas jezdit. Tak držíme palce.

Continue reading Elixir club Mrákotín zavádí vstup od 17 let