6.12.2008 – Svahová Dostupnost 12 v Metru

Po nějaké době pro nás opět v Metru vystoupí oblíbená místní kapela Svahová Dostupnost. Vystoupení se koná dne 6. 12. 2008 od 21:00 hodin. Myslím, že tato kapela hezky zraje a je stále lepší, tak si je přijďte určitě poslechnout. Webstránky skupiny: http://www.sd12.wz.cz/

Continue reading 6.12.2008 — Svahová Dostupnost 12 v Metru



Fotky z DnB .. v Metru

Na stránkách Metra jsou fotky z akce konané 21. 11. 2008 což byl večer DnB PsyTekk Chillout Jungle. Nebyl jsem u toho, ale podle toho co jsem zaslechl, to byl spíše Tekk s provokativní projekcí. Akce v tomto stylu osobně moc nemusím, ale jak říká jeden můj známej „proti gustu žádnej dišputát“ . No kdo se účasnil ví svoje a buď to vydržel a zůstal a nebo utekl. Koukněte tedy na http://metro.itelc.net

Continue reading Fotky z DnB .. v Metru



Základní údaje o Telči

Překrásné městečko na rozhraní Moravy a Čech bylo v roce 1992 zapsáno na Seznam světového kulturního dědictví UNESCO. Město bylo založeno ve 13. století. Ve 14. století zde byl postaven vodní hrad, který nechal v 16. století přestavět Zachariáš z Hradce na renesanční zámek.
Mezi významné historické památky patří renesanční zámek s anglickým parkem a renesanční zahradou, farní kostel sv. Jakuba s věží, gotický kostel sv. Ducha s románskou věží, renesanční, barokní, gotické domy a pozdně gotické opevnění s branami.

Continue reading Základní údaje o Telči



Kam na výlet, když Vás Telč omrzí ?

Waidhofen an der Thaya

Trasa na tento výlet nás napadla při jednom slunečném pátečním odpoledni, kdy jsme po práci přemýšleli co s načatým dnem. Nasedli jsme do auta a vyrazili na Slavonice směr Rakousko. Původně jsme ani netušili, že dojedeme do Waidhofenu. Plán trasy byl pouze do Waldkirchenu. Když jsem totiž doma přemýšlela, kam bychom mohli vyrazit, aby to nebylo daleko, objevila jsem toto místo nedaleko rakouských hranic, při hledání na internetu jsem se ale trochu spletla a vyhledala si informace o německém Waldkirchenu, a tak nás na místě překvapilo, že je to jen taková malá vesnička. Proto když jsme na ukazatelích uviděli Waidhofen, vzdálený jen 17 km od našeho původního cíle, vyrazili jsme tímto směrem.

Continue reading Kam na výlet, když Vás Telč omrzí ?



Nové fotky z akcí v Metru

Konečně jsem obdržel nějaké fotky z posledních akcí z Metra v Telči. Konkrétně jsou to fotky z Halloween párty – 1. 11. 2008 a Punk Rocku – 8. 11. 2008. Tak jsem je uploadnul na jejich web, tak neváhejte a pokud chcete podívejte se na http://metro.itelc.net. Naleznete je v galerii nebo v reportech.

Continue reading Nové fotky z akcí v Metru