TIP na Silvestra

Každý znás se tak nějak na tento poslední den v roce 2008 těšíme a plánujeme nějakou tu akci. Proto mohu doporučit návštěvu akce, která se bude konat opět v Metru. Zahraje DJ Danny a DJ Chriss. Přidám ještě odkazy: Metro: http://metro.itelc.net a DJ Chriss: http://doupetek.sattnet.cz

Continue reading TIP na Silvestra



Jaká byla párty 26.12.2008 v Metru?

Povedlo se mi dorazit na tuhle povedenou akci. Měl jsem v plánu zdržet se jen chvilku a pak mrknout třeba za kámošema na ples, ale hudební setíky a atmosféra mne díky lidem stáhla tak, že nebylo možné odejít. Musím říci, že Danny zahrál opravdu mistrovsky a když předal gramce a stoupl za ně Chriss, bylo jasné, že tohle bude jedna z nejlepších akcí, kterou poslední dobou Metro zažilo. Nejlepší je, že na silvestra se to bude opakovat a myslím, že to bude ještě lepší show. Takže kluci, opravdu děkuji za ten výbornej výkon a taky děkuji majitelům Metra, že takové akce dělají.Nemohu zapomenout taky na všechny sedící či tancující účastníky, byla s Váma lidi legra.. tak zase někdy..

Continue reading Jaká byla párty 26.12.2008 v Metru?



Do nového roku…

Do nového roku Vám přejeme všechno úplně NEJ… hlavně úplně vše co Vás jen napadne a co potřebujete a do Nového roku Vám přejeme dobrou zábavu, večírek či akci.. ať děláte co chcete, ale hlavně ať se bavíte.


19.12.2008 – Freeak.net v Metru

Dle webu www.freeak.net by měla proběhnout dne 19.12.2008 v Metru v Telči akce se jménem Freeak.net in Metro. Zahrajou přímo zakladatelé tohoto webu a to Dj Spirit a Dj Mari. Akci nemám na 100% potvrzenou, ale domnívám se, že když ji mají na webu, tak proběhne.

Continue reading 19.12.2008 — Freeak.net v Metru



26.12.2008 – House akce v Metru

Konečně se nám vrací do Metra dříve oblíbený hudební styl HOUSE v podání perfektního DJ Dannyho z Telče. Akce proběhne 26. 12. 2008 a určitě se můžeme těšit na skvělé hudební prožitky a atmosféru.

Dj Danny vystupoval v Metru pravidelně a tak trochu osobně doufám, že se akce povede a můžeme se těšit na jeho pravidelné vystupování.

Continue reading 26.12.2008 — House akce v Metru