28.2.2009 – Danny opět v Metru

Opět se můžeme těšit na další akci v Metru. Dne 28.2.2009 nám zahraje DANNY a předvede nám, že přijít a poslechnout si jeho „hauzík“ znaména absolutní pohodu v naší unavené mysli. Dá se říci, že Danny již má v Metru takové pomyslné rezidentství a má již své skalní fanoušky. Tak doufám, že si tuto akci nenecháte ujít a snad se tam uvidíme.
Continue reading 28.2.2009 — Danny opět v Metru



SKA-REGGAE přesunuto na 20.3.2009

V původním termínu 14.2.2009 se tato akce nekonala a tak tu máme nový termín. Čeká nás živé vystoupení skupiny s názvem MAMA EARTH, která hraje SKA-REGGAE. Vystoupení proběhne dne 20.3.2009 a startovat bude kolem 22:00. Takže všichni příznivci a zvědavci jste zváni a doufám, že Vás přijde opravdu hodně a že tentokrát nám kapela neonemocní.

Continue reading SKA-REGGAE přesunuto na 20.3.2009



POZOR ZMĚNA !!!

Omlouváme se, ale musíme Vám oznámit, že dnešní akce v Metru byla zrušena. Kapelu postihla nemoc a tak není možné aby vystoupila. Akce se přesunuje na 20.3.2009. Děkujeme za pochopení
Continue reading POZOR ZMĚNA !!!



Podařený víkend v Metru

Tento víkend jsem i přes jiné původní plány a úmysly navštívil všechny akce v Metru a byl jsem příjemně potěšen atmosférou a děním. V pátek se jednalo o DeLuxe v rytmu minimal/electro/techno při kterém Dj`s  Wexter, Matimur a Goldy (ani nevím, zda jsem je tam postřehl všechny) ukázali lidem v Metru, že hrát opravdu umí. Jejich mixy ve mne zanechali opravdu dobrý dojem a pocit hudebního uspokojení. Při rozhovorech s přáteli na baru jsem nejednou slyšel chválu na hudební dění. Jediné co mne trochu zklamalo, byla návštěvnost. Očekával jsem lidí trochu více, ale zase o to byla větší zábava na baru.

Continue reading Podařený víkend v Metru



Začínáte na snowboardu a nevíte si rady?

Nabízím Vám lekce zaměřené na základy a techniku jízdy. Výuka probíhá na základě telefonické nebo osobní domluvy. Mám licencí instruktor školního SNB a pomůžu Vám se začátky.

Cena záleží jestli je výuka individuální nebo skupinová.

TEL: 737 412 820

Email: [email protected]


 



Continue reading Začínáte na snowboardu a nevíte si rady?