HOUSE WAYS Metro – 10.4.2009

Po nějaké době v Metru zahraje zase DJ Bart.s a DJ ADAS v rytmu povedeného house. Mne určitě zajímá co nám tato dvojka předvede a doufám, že ke konci to bude zase zábavné show jako posledně. Tak neváhejte a ukažte se, pokud Vás tato hudba oslovuje.

Continue reading HOUSE WAYS Metro — 10.4.2009



Adrenalinové zážitky na Vysočině

Blíží se jaro a s ním slunečné víkendy. A tady je několik typů, jak tyto volné dny strávit a zažít netradiční rozptýlení.

Continue reading Adrenalinové zážitky na Vysočině



Jaké jsou Wi-Fi sítě v Telči?

Ať už žijete v Telči anebo se chystáte přijet do tohoto městečka, může se stát, že budete potřebovat připojit k Internetu. Právě proto vzniká tento článek, ve kterém se pokusím sepsat základní informace a dostupnost Wi-Fi sítí, které v Telči naleznete.

Při psaní článku jsem vycházel z informací, které jsem získal z Internetových stránek poskytovatelů připojení anebo na osobní dotaz. V Telči operuje momentálně několik Wi-Fi sítí a mezi největší patří: METNET, PB-NET, V-Net, SOMTnet,  CTN – Cora Třešť, pokud znáte nějaké další, kteří operují na našem území, napište nám a rádi je doplníme.

Continue reading Jaké jsou Wi-Fi sítě v Telči?



Grafitti a vandalové v Telči?!

K napsání této úvahy mě dovedl fakt co se přihodilo některým překážkám v našem Bike parku a rádoby grafitti po Telči.

Continue reading Grafitti a vandalové v Telči?!



sportovní videa na youtubu

Mým každodenním rituálem se stalo sledování web videí. Proto jsem se rozhodl podělit se o ty nejpovedenější sportovní, které uvízli v mém favourite listu, s Vámi. Kdyby jste měli něco zajímavého, tak to přihoďte do diskuze pod článkem nebo se připojte k našemu blogovacímu teamu. itelc.net for people !

Continue reading sportovní videa na youtubu