PARNÍ MLÝN TELČ 8. – 10.5.2009

Při vyhledávání na facebooku jsem úplnou náhodou narazil na tuto akci, která se bude konat 8. – 10. 5. 2009 na Parním mlýnu v Telči. Je zajímavé, že skoro nikdo z přátel o ní doposud nevěděl a proto na ní upozorním i na tomto blogu. Program naleznete na plakátu a vypadá to opravdu zajímavě. Tak doufám, že vyjde čas a sejdeme se tam. Pokud se se tam neukážu, budu rád, když se najde někdo kdo pak napíše nějaké zážitky nebo poskytne fotky.

Continue reading PARNÍ MLÝN TELČ 8. — 10.5.2009



Telč Bike Club má nová loga

Možná už si někdo z vás povšimnul, že Telč Bike Club (TBC) má nové logo a začíná se objevovat i oficiální logo na připravovaný bm(X)treme fest. Loga bylo možné spatřit pouze na facebooku ve skupinách patřících TBC. Včera se logo TBC poprvé objevilo na tomto blogu, a to na plakátu na Build and Ride weekend (support your local scene). Logo na bm(X)treme můžete zatím vidět pouze zde anebo facebooku. Dále připravujeme poutací a oficiální vzhled plakátu na bm(X)treme fest a kompletní redesign webu TBC (http://tbc.itelc.net). Doufáme, že se vám nová loga zamlouvají. Pro případ potřeby jsou loga ke stažení zde.

Continue reading Telč Bike Club má nová loga



Bikeři budou opravovat svůj BIKE PARK

Bikeři z Telč Bike Clubu se připravují na akci Build and ride weekend (support your local scene), při které proběhne oprava jejich Bike parku v prostorách zimního stadionu. Akce se bude konat 2. května, kdy od 10:00 hodin začnou upravovat park, a pokud je chcete podpořit, můžete vzít nějaké nářadí a zapojit se. V případě zájmu o více informací napište na [email protected]. Tato oprava Bike parku je zároveň menší přípravou na již avizovaný bm(X)treme fest, který proběhne  27.6.2009 opět v tomto areálu. Ve večerních hodinách proběhne v Metru afterparty spojená s videoprojekcí a LIVE vystoupením kapely INDIENAMI. Další den proběhne volné ježdění v areálu Bike parku.

Continue reading Bikeři budou opravovat svůj BIKE PARK



Build and ride weekend (support your local scene) a čarodejnická party

V sobotu 2.5. od 10 hodin začne oprava Bike Parku Telč a v případě vetšího počtu pomocníků i dirtů ,,na terenkách“. Nářadí si vemte radši svoje- lopaty. Večer proběhne v klubu Metro promítačka bike videí (props, nwd) a koncert kapelky Indieami a další den volné ježdění.

Další neoficiální akcí jsou čarodejnice na terenkách- menší soukromá party

Continue reading Build and ride weekend (support your local scene) a čarodejnická party



SD12 aneb sejdeme se v podzemí – 16.5.2009

Pro fanoušky nebo příznivce LIVE vystoupení kapel v Metru tu máme další vydařenou akcičku. 16.5.2009 se sejdeme v podzemí s místní a dovolím si tvrdit, že i populární kapelou SVAHOVÁ DOSTUPNOST 12°C. Vstup na akci je 20,-Kč a k pití si můžete dát v akci kolu s rumíčkem za 28,- Kč. Tak příjemnou zábavu. web: http://www.sd12.wz.cz

Continue reading SD12 aneb sejdeme se v podzemí — 16.5.2009