Fake Tapes nám sedí…

Tato zvučná kapela, která nás přijela podpořit na místní bm(X)treme festival, nám opravdu sedla. Už po příjezdu a seznámení bylo jasné, že kluci jsou dost v pohodě. A po pořádném rozjezdu tančícího a skákajícího davu před pódiem, o který se postarala právě hrající kapela INDIENAMI to Fake Tapes, už mohli jen pořádně rozjet. Již při první skladbě měli své publikum v kapse. Ono vlastně stačilo, aby Adam Piaf zazpíval prvních pár slov a kluci z kapely přidali své nástroje a většině lidí bylo jasné, že na podiu je kapela, která vytvoří příjemnou atmosféru a tak se taky stalo.

Continue reading Fake Tapes nám sedí…



3.7.209 – DANNY v metru

Můžeme se těšit na pátek 3. 7. 2009, kdy nám DJ Danny opět věnuje noc plnou pohodových mixů v rytmu House. Tak neváhejte a přijďte si vychutnat pohodovou atmosféru, kterou tento DJ umí vytvořit.

Continue reading 3.7.209 — DANNY v metru



bm(X)treme fest 2009 – mix fotek bikerů

Obdržel jsem další vydažené fotky od Witase, kterej si taky zajezdil na této akci. Takže neváhejte a chekujte to tady jak jen můžete. Někteří borci opravdu lítaj.

Continue reading bm(X)treme fest 2009 — mix fotek bikerů



bm(X)treme fest 2009 – mix fotek ze dne

Jako další přináším mix fotek co máme nafoceno během ježdění bikerů a začátkem akce. Později napíšu nějaký podrobnější komentáře k akci a fotografiím.

Continue reading bm(X)treme fest 2009 — mix fotek ze dne



bm(X)treme fest 2009 – první večerní fotoreport

Tak pomalu začínám uploadovat fotky co jsem zatím obdržel a tak Vám přináším první serii fotek z večera. Na fotkách předání cen bikerům a vystupování kapelek.

Continue reading bm(X)treme fest 2009 — první večerní fotoreport