DJ MIA se vrací s RNB

Po nějaké době a evidentního úspěchu se do mexx clubu vrací DJka MIA. Určitě si mnoho z vás pamatuje, v jakém pohodovém rytmu zahrála a rozhýbala lidi na parketu. Osobně se mi její mix velice líbil a věřím, že nejsem sám. Proto mám radost, že se do mexx clubu vrací a to dne 25. 9. 2009.

Tuto DJku jsem již na tomto webu představil, takže pokud si ji chcete připomenout:

https://itelc.net/index.php/20090717159/MEXX-club-nam-pripravil-hudebni-pecku.html

Web DJky Mia: http://www.djmia.cz/

Continue reading DJ MIA se vrací s RNB



Velkolepé párty startují v mexx clubu

Pro některé z nás je tato zpráva již starší záležitostí a pouze jsme očekávaly, kdy bude znám den první párty pod tímto jménem. Pro ostatní to možná bude novinkou. Každopádně musím naznat, že se majitelé mexx clubu opravdu snaží, aby Vás v pátek pobavily a nenastala fáze stereotypních večerů a nudy. To vše se jim velice daří ostatně naznáte samy.

Velikou novinkou mexx clubu se stála zpráva, že dne 16. 10. 2009 proběhne první a určitě ne poslední párty pod vlajkou Meccamix a účasti speciálního DJ hosta – LEE DAGGER (jinak také BIMBO JONES). Meccamix on Tour byla v roce 2008 vyhlášena za 2 nejlepší párty roku – dle Dance Music Awards 2008. Pro větší představení akce trošku oficiálního textu:

Continue reading Velkolepé párty startují v mexx clubu



MAMAEARTH / 25.9.2009

Už uběhl nějaký ten čas, kdy tato zvučná kapela zahrála v Telči. Naposledy to bylo na bm(X)treme festu, kde se jim povedlo velice zdařilé vystoupení. Úspěchy měla i na ostatních festivalech. Teď máte možnost si znovu vychutnat jejich zvučné koncerty. Neváhejte a přijďte 25. 9. 2009 do Metra.

Continue reading MAMAEARTH / 25.9.2009



Cryple Hemeroidz / 11.9.2009

Není to dlouhá doba, co tato partička zahrála u rybníka Roštýn a trošku se překrejvala s právě hrající URA Soundsystem v Metru. A vzhledem k tomu, že se klukům v Metru dobře hraje, jsou zpátky a 11. 9. 2009 můžete vychutnat jejich nářez.

Continue reading Cryple Hemeroidz / 11.9.2009