FuckEar v Metru / 12.6.2010

Již po druhé vystoupí v Metru kapela FuckEar a myslím, že to bude velice zajímavé si je poslechnout.  Osobně jsem na prvním vystoupení nebyl, ale  jak si tak všímám na facebooku, je mnoho lidí co tuto kapelu hodně doporučuje.



one man and friends v Metru / 5.6.2010

pokud máte rádi hudbu ve stylech: HOUSE, DnB, TEK a nebo HC, neváhejte a vydejte se 5. 6 do Metro klubu v Telči. Vstup je zdarma.



jaký byl bm(X)treme fest warm-up vol.II ?

Již druhý warm-up telčského festivalu bm(X)treme fest se konal opět v místním klubu Metro v sobotu 8. 5. 2010. Akce byla rozdělena na dvě části- na odpolední a noční. V odpolední části se prezentovali fingerboardisté se svými mini „skaty“. Trénink započal složením parku, který zapůjčila pro fingerboard contest firma Big construction. Park se skládal ze tří hlavní částí a to dvou proti sobě položených velkých stěn s rádius a bank a mezi nimi se vešla ještě střední část s funboxem, pyramidou a raily. Celý park byl zajímavě řešený, překážky na sebe navazovali tak jsme mohli vidět od jezdců zajímavá komba. Do samotného závodu se přihlásilo 11 jezdců z toho se mezi nimi našli i tací, kteří jeli do Telče až z Kaplice nebo dokonce i Šumperku. Ale největší zastoupení jezdců byl z nedalekého Nového Města na Moravě. Kvalifikace začala podle plánu a jela se vyřazovacím systém.   Continue reading jaký byl bm(X)treme fest warm-up vol.II ?



Migrace itelc.net na jiný redakční systém

Jak jistě vidíte vzhled tohoto webu se změnil. Je to díky tomu, že jsem provedl migraci článků z původního redakčního systému na jiný. Dříve využívaná Joomla, mne občas již slušně vytáčela a díky změnám nastavení hostingu z důvodu vyšší bezpečnosti jsem se musel rozhodnout. Buď stále vypínat či upravovat nějaké funkce a předcházet tak chybám nebo nefunkčnosti nějakých pluginů a nebo přejít na jiný systém. Po chvilce zkoušení jsem se rozhodl a zvolil wordpress, který jsem v poslední době používal při tvorbě ostatních web stránek. Continue reading Migrace itelc.net na jiný redakční systém



etnies bm(X)treme fest presented by LSD 2010 proběhne 26.6.!!

Přípravy festivalu pomalu vrcholí a již je jasný i harmonogram! Telč bude letos hostit druhý ročník bm(X)treme festu dne 26.6.2010. Tento sportovně hudební festival se bude konat v areálu Bike parku Telč. (areál zimního stadionu SK Telč) Continue reading etnies bm(X)treme fest presented by LSD 2010 proběhne 26.6.!!