Svahová dostupnost v Metro Telč / 01. 10. 2010



INDIENAMI POKŘTÍ SVÉ PRVNÍ EP – 4.9.2010!!!

Telč dne 4.9.2010 zažije křest prvního EP nesoucí název INVAZE kapely INDIENAMI! Tento křest se bude konat v baru METRO, kde tato kapela odehrála svůj vůbec první koncert. Domnívám se, že to bylo někdy  v květnu 2009. Tímto koncertem kapela získala první větší skupinu fanoušků. Od prvního koncertu se kapela rozvíjí a pomalu se dostává do podvědomí lidem nejen v Telči. Continue reading INDIENAMI POKŘTÍ SVÉ PRVNÍ EP — 4.9.2010!!!



Telčsummer nechtěně mení LineUp

Již tuto sobotu to vypukne!!! Někteří z vás možná zaznamenali, že festival Telčsummer nechtěně změnil program. Kapela UNITER FLAVOUR opět odřekla své vystoupení. Tuto kapelu nahradí kapela PPE – Puding Paní Elvisovej. Skupinu SOUTHPAW nahradí kapela RARA AVIS. Pokud dobře koukám v programu již není překvápko, ale přibil speciální host BANG BANG ECHE z Nového Zélandu (Dance Punk). Tato kapela bude asi velikým překvapením. Continue reading Telčsummer nechtěně mení LineUp



STANANA from KRA-STRA v METRU / 14.8.2010

Metro připravilo opět zajímavou akci. Bohužel o ní nemám více informací..zatím, takže se asi necháme překvapit a půjdeme se na ní podívat ne?



Liqweed mixmasters / 6.8.2010 METRO Telč

Drazí čtenáři a nejen místní pařani. Velice rád vás upozorním na tuto dobře vypadající akci, která opět oživí Metro v Telči. Proto určitě nepropásněte příležitost a přijďte si 6. 8. 2010 zapařit na velice vydařené hudební sety od špičkových Djs. V pátek od 20:00 vám zahrají Djs: SPIRIT, ZELLAY, FANNY a TWIN. Vstup jen 30,- Kč.