Zaostřeno na: INVAZE v Metru byla zdařilá!

Jak určitě každý moc dobře víte, dne 4. 9. 2010 pokřtila kapela INDIENAMI v Metru v Telči své první EP INVAZE. Křest podpořila v Telči již dobře známá a zvučná kapela VEES a speciální hosté z Prahy (Adam, Klára, Oliver).

Večer začal poklidně a vše bylo dobře připravené. Už cestou do metra jste mohli potkat několik starých televizí, které na tuto akci upozorňovali. Metro mělo i provizorní pódium co plně plnilo svůj účel. Byli provedeny i úpravy pro více místa. Návštěvnost akce byla velice dobrá a bylo příjemné vidět, kolik lidí přišlo tuto skvělou mladou partu podpořit.

Než se kapela pustila do křtění, nastoupili výborní VEES, kteří akci jako vždy dobře nakopli a  postarali se o dobrý zvuk. Po jejich vynikajícím vystoupení a nažhavení davu se na pódium INVAZOVALA kapela INDIENAMI a vše očekávané bylo ihned naplněno.  Dnešní jejich výkon je útok na vaše smysly, který vám zanechá rachot v uších až do středy. Po odehrání koncertu INDIENAMI to své 1 EP pořádně pokřtila. A můžeme mu přánt jen úspěch! Kapelu podpořil jako speciální host: Adam Piaf (ex. Fake Tapes), který pokud se nepletu je jako host i na EP INVAZE, tzv. „Adam vrtač“. Ovšem výborným hostem se stala i Kajdaa, která vše natáčela a  umožnila tak vzniknout videoklipu. Patří jí speciální díky. Další  veliké poděkování patří i pro Olivera.

Byla to prostě jedna z NEJ akcí tohoto roku. Děkuji všem co se účastnili a postarali se o skvělou atmosféru. Teď už jen popřát kapele INDEIENAMI mnoho štěstí a budoucích úspěchů a hodně prodaných EPček .



DJ DANNY / 24.9.2010

Všichni fanoušci Dannyho musí tento den přijít do Telčského klubu Metro. Můžete se těšit opět na jeho HOUSE mixáž a na správnou pohodu, kterou prostě Dj Danny namíchat umí.