bm(X)treme fest 2011

Třetí ročník sportovně-hudebního festivalu v Telči se bude opět konat v areálu bike parku Telč a to 25.6.! V denní části se můžete těšit na BMX a MTB závody, street jam, skate jam a exhibice dalších extrémních sportů.

Pro letošní rok opět chystáme úpravy parku a big air, best line contest a další…Večer budou připraveny 2 stage, barmanský battle a soutěže pro diváky. Na hlavní stagi vystoupí 5 kapel a jako headlineři budou PRAGUE CONSPIRACY.  Ve vedlejší stagi se můžete těšit na 4 DJe.  Line up festivalu a další informace budou postupně uveřejňovány na facebooku a www.bmxtreme.itelc.net.



Neptejte se nás na metropolitní „veřejnou“ síť ITELČ(dříve METNET) – nemáme nic společného

Během poslední doby jsem zaznamenal množství dotazů i stížností na internetové připojení k síti ITELČ (dříve METNET). Směřování těchto dotazů je vyvoláno přejmenováním sítě z METNET na ITELČ a jsem nucen se od této sítě plně distancovat, protože mne vyjadřování k této síti dvakrát nebaví. Nejsem její provozovatel a ani zřizovatel, už vůbec nejsem její správce! Opravdu mne nezajímá, že tato sít má výpadky nebo jde pomalu. Provozovatelem sítě ITELČ jsou Služby Telč, spol s r. o. a kontakt na správce naleznete na nové internetové adrese: www.itelc.cz . Stará doména www.metnet.cz je mimo provoz. Continue reading Neptejte se nás na metropolitní „veřejnou“ síť ITELČ(dříve METNET) — nemáme nic společného



Bike park Telč

Chcete přijet pojezdit? Tak si prohlídněte fotky parku na FB , protože sem pak dáme úplně nový a aktuální na jaře. Momentálně plánujem opět další úpravy a především bm(X)treme fest 2011!! Continue reading Bike park Telč



Hala s foampitem v Telči

Další z řady našich snů se podařilo uskutečnit. V předsálí Telčského kina jsme 11.12. slavnostně otevřeli foampit pro bikery a nejen pro ně.Vstup do haly je na vlastní nebezpečí a je vždy se potřeba domluvit s Danielem Čermákem na facebooku nebo po telefonu- 736738585. Vstup do haly činí 50 kč na pokrytí nákladů na stavbu nebo se můžete stát členy jednoty orel a máte stup na celý rok 2011 za 200 kč a odpracování brigád. V blízké době se chystáne dostavit nový kicker a lepší přechody překážek i pro skate a další překážky.