Eurotrip – den 16. (by Ivet)

Ráno nás konečně po několika dnech vzbudilo sluníčko, a tak se nám hned lépe vstávalo. Dopoledne jsme se vydali podívat k moři, které máme od kempu jen přes ulici. Chvíli jsme strávili na pláži, ale opět začalo trošku poprchávat, tak jsme se vrátili zpátky do kempu. Continue reading Eurotrip — den 16. (by Ivet)



Eurotrip – den 14. a 15. (by Roman)

Ráno jsme se vzbudily již klasicky do deště a po zaplacení pouhých 12 euro vyrazili na jih Francie. Docela jsme se těšili na nákup, protože Francouzi mají v neděli zavřeno. Nakoupili jsme pár levných bagetek, ale bohužel tu nevedou pořádný salámy. Continue reading Eurotrip — den 14. a 15. (by Roman)



Eurotrip – den 13. ( by Ivet)

Ráno kluci zaplatili za dvě osoby a my s Romčou jsme přespali zadarmo v autě před kempem. Majitel na chvíli ráno odjel, a tak jsme využili příležitosti a šli se umýt do sprch. Pak jsme ale museli přelézt plot, aby nás majitel neodchytl a nemuseli platit taky. Continue reading Eurotrip — den 13. ( by Ivet)



Eurotrip – den dvanáctý (by Roman)

V sobotu ráno vypadá počasí nadějně a do centra Pařiže dorážíme vcelku rychle. Bohužel levně zaparkovat je nadlidský úkol, a proto jsme hodinu kroužili mezi francouzskými rádoby řidiči (co místo blinkrů používají klakson…) a nakonec zaparkovali celkem za 21 éček. (celodenní vyšlo na 26 a na ulicích to bez parkovacích karet nejde) Hlavně že mají park & ride…zlatý Amsterdam! Continue reading Eurotrip — den dvanáctý (by Roman)



Eurotrip – den jedenáctý (by Roman)

V pátek jsme si dali další přejezdový a odpočinkový den. Dojeli jsme do kempu kousek za Paříž a dali si vínko a gulášovku z pytlíku. Na jídlo nám poslední dobou nezbývalo moc času a ani moc marketů jsme nepotkali.  Během chvíle k nám přišla paní původem z Prahy, co žije už 40 let ve Francii a řekla nám pár užitečných rad. Do teď nám propršelo většinu dnů a doufáme ve změnu…