Prezentace fotek a zážitků z Eurotripu

Další prezentace z cest proběhně již zítra (28.12.) v klubu pro mládež Zastávka od 15:00! Těšíme se na Vás.



BMX na prodej

Chcete začít na BMX? Tak tohle kolo za 6000kč Vám vydrží dýl než jen na začátky! Rám WTP, odyssey nába, fit bikes řidítka..atd. V případě zájmu volejte:  737412820



Podpořte foampit!

Stačí jeden klik na „to mě baví“ a pomůžete opravě BMX haly v Telči s tréninkovou jámou naplněnou molitanem a akci bm(X)treme foampit session, kdy se budete moct přijít podívat jak se trénují triky na BMX bezpečně! Do pomoci můžete zapojit i své známé přes FB.



Derniéra Metra!!

Ano, nejspíš poslední živý koncert v současném Metro music baru v Telči. Rozhodně ale naposledy v tomto roce si ponesou svoje aparáty po eskalátorech dvě kytarový partičky. Obě je znáte a obě už se v malým prostoru Metra, na provizorním paletovým pódiu představili. Continue reading Derniéra Metra!!



Fuckear, B&K&B trio 16.12.

Srdečně Vás zveme na předvánoční párty v klubu metro. Myslím že kapelu FuckEar Vám ani nemusím představovat. Tato čtyřčlenná partička brázdí punková pódia už nějakej ten pátek. Za svou kariéru se dostali do různých částí České republiky ve složení: Honza Krejčí (kytara, zpěv); Jirka Rohovský (baskytara, zpěv), Pavel Poledna (akordeon, kytara, zpěv) a Matouš Hamerník. Kdo by však o klucích ještě neslyšel, navštivte jejich profil na bandzone: http://bandzone.cz/fuckear Continue reading Fuckear, B&K&B trio 16.12.