Chceš se i ty podílet na BMXtreme festu 2015?

Důvody proč se BMXtreme fest nekonal v letošním roce jste již jistě četli ZDE. Každopádně sem nám v hlavě začínají honit nápady, jak uspořádat v příštím roce festival ještě větší a lepší než všechny předchozí ročníky a k tomu je potřeba velký tým lidí! Samozřejmě nejde jen o kvantitu, ale i o kvalitu a to je důvod proč začínáme hledat již teď. Budeme totiž potřebovat bedňáky, produkční, kreativce, lepiče plakátů, výčepní, barmany, fotografy, spammery, hostesky, promotéry, zápasnice do bahna, … no zkrátka je toho hodně. Chceš získat příležitost být u toho a mít zajímavou referenci v životopise a třeba si i něco vydělat? Tak neváhej a kontaktuj nás na mail [email protected], kam připiš i to čím by jsi byl pro BMXtreme fest užitečný, v čem vynikáš, svoji fotku (pokud se již neznáme:)), životopis, zkrátka cokoliv tě napadne v souvislosti s touto akcí!



Hledáme blogery pro itelc.net!

Tento web vznikl za účelem neoficiálně informovat o dění v Telči, ale poslední dobou to trochu (spíš hodně) vázlo, což je škoda. Pokud se Vám zalíbil náš web a rádi byste se podíleli na jeho budoucnosti, tak mě neváhejte kontaktovat na mailu [email protected] a do předmětu napište itelc.net. Abychom si udělali lepší představu, tak napište i krátký motivační text, proč do toho chcete jít a o čem chcete psát a přiložte i ukázku nějákého článku, který jste již napsal/a.



Užitečné facebookové skupiny pro Telčáky!

Facebook nás provází v každodenním životě, tak proč nevyužít jeho výhod. Facebookové skupiny  (jak beztak všichni víte) nabízí ideální platformu pro nabízení či poptávání různých věcí. Za sebe doporučuji přidat se do skupin spolujízdy mezi Prahou a Telčí (popř. i Dačicemi a Prahou), Brnem a Telčí, které jsou takovým jízdomatem pro místní. Dále rostoucí skupiny Bazar Telč a okolí nebo Práce Telč a okolí, které význam získají jen s větším počtem členů a jejich nabídek či poptávek. Znáte jiné užitečné? Tak neváhejte a napište je do komentů