Telč blog

deep-mails.com

Aktualní akce

Home Články Poslední zprávy Ohlédnutí za hudebním festivalem Zámostí 2009

Ohlédnutí za hudebním festivalem Zámostí 2009

Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 
Hudební festival Zámostí se konal stejně jako každý rok v městě Třebíč. Ale teď něco málo k historii festivalu. Tento hudební festival poprvé odstartoval roku 1997 na prostranství bývalé Subakovy továrny (pořádá se na stejném místě dodnes). Roku 1998 dokonce navštívil festival osobně bývalý prezident České republiky Václav Havel. Letos již 13. ročník přinesl doopravdy pro každého diváka velkolepou podívanou.....
Dva dny plné hudby a tance zaručily kapely jako Disko Balls(ska), Visací Zámek(punk), Money Bussines, Skyline, Sunflower Caravan a další. Brány areálu se otevřeli v pátek ve čtyři hodiny a pomaly nepřetržitě jimi proudili tisíce lidí. Pohodová atmosféra, pěkné počasí a kulisa zámku, pod kterým se celý festival odehrával, udělal nejednomu návštěvníkovi festivalu hezký den. V areálu jste nalezli jednu menší stage, velký stan a hlavní velkou stage. Headlineři samožřejmě dostali velkou stage, ale i na menší stagi měli kapely velkou diváckou podporu.
 
Mně osobně se líbili nejvíce Disco Balls, který předvedli neuvěřitelnou smršť ska hudby. Tak skončil první festivalový den. Druhý den festivalu a tím i poslední byl otevřen areál  něco okolo dvanácté dopoledne. Na programu byla exhibice v již připravené quiksilver minirampě. Nejvíce asi zaujal diváky Ondra Šléz, který dokonce upoutal tolik lidí, že na hlavní stagi v době jeho jízdy bylo víceméně prázdno. Ondra točil i přes své zranění neuvěřitelné věci. Po několika krátkých exhibicí kluci opět sbalili minirampu  a jeli dál.
 
Druhý den se schyloval opět ke konci spolu s kapelami Tatabojs a Skyline, který ukázaly parádní show. Oproti větším festivalům jako je rock for people či další, se Zámostí konalo ve větší pohodě bez nějakých větších problémů, dlouhých front na pivo a přílišného mačkání u podia. Organizátoři připravili program tak, aby si každý posluchač přišel na své, což se jim povedlo. Teď už jen zbývá těšit se na další ročník.
Oblíbené
Záložka
Na email
Četlo: 52
Komentáře (0)

Napiš komentář
smaller | bigger


Opiš zobrazená písmena


Aktualizováno ( Úterý, 14 Červenec 2009 15:21 )  
Share on facebook

Anketa

Líbí se Vám tento web?
 

Přihlášení

Google AdSense


Zprávy admina:

  • 15.7.2009 - změna vzhledu
  • 14.7.2009 - aktualizován RS a články z roku 2008 přesunuty do archívu
  • 9.2.2009 - upravena frontpage a další vlastnosti u zobrazení článků, úprava sekcí a kategorií
  • 9.9.2008 - upravena frontpage webu
  • 30.9.2008 - zapnuto SEO/SEF
  • Zprovozněny komentáře
  • Zprovozněna fotogalerie
  • Zprovozněna kniha návštěv

FAQs

Chcete se stát redaktorem? info..

Logo itelc.net ke stažení zde..

Logo TBC a bm(X)treme zde..

Hosting

Získání webhostingu a domény 3.řádu pod doménou itelc.net.
HTML/PHP
MySql databáze
FTP přístup
e-mail adresa neco[a]itelc.net
více informací