Promítání TRUE LIFE

Na bm(X)treme warm up party 5.3. se v telčském clubu Metro promítne nový BMX dokument ještě než začnou hrát kapely. True Life, čili pravdivý život, je filmem i dokumentem zároveň. Jedná se o první český projekt tohoto typu, který je zaměřený na životní styl a samotný skutečný život jezdců. Ukážeme Vám pohled na osobnosti, které mají společnou zálibu, to freestyle BMX. Pro některé je to pouze sport, ale pro nás, pro celý tým True Life je to zábava, cestování a zdokonalování ve všem, co děláme. Samozřejmě tohle vše by nebylo možné bez podpory našich rodin a přátel. Přece jenom jsou věci, které v reálném životě jdou lépe když víme, že to někdo ocení.

True Life nemá ale za účel pouze ukázat, jak to funguje, chceme široké české veřejnosti dokázat, že česká freestyle bmx scéna je srovnatelná s tou zahraniční, a to jak z ohledu kvality, tak i z pohledu kvantity.

Originalitou by se v tomto projektu nazývá veškeré pojetí reality, pohled na skutečný život našich kamarádů, kteří reprezentují nejen sebe, ale i svou rodinu, své okolí a taky naši zemi. Ukazuje nezkreslený pohled do života jezdců, je takovým jejich pohyblivým životopisem, protože historie nás všech je spjata se současností i budoucností. Ne vždy je a bylo vše jednoduché, jak vypadá.

True LifeTrue Life

„Každý člověk má své sny a v momentě, kdy si je začíná plnit se stává opravdu dospělým.“

Ideou True Life je stmelení české freestyle a bmx komunity. Chceme tímto projektem dodat nový impuls a podobu. Bezpochyby bude tento projekt obohacením jak pro lidi věnující se tomuto sportu, tak široké veřejnosti, která získá přehled a dozví se, že cesta na vrchol je dlouhá a trnitá.

True Life si klade za důležité prohloubit spolupráci jezdců a tvůrců videí nebo filmů, samozřejmě spolupráce by nebyla možná bez sehnání dostatečné podpory ze stran sponzorů, za což by jsme jim rádi poděkovali. Snažíme se vytvořit značku, o které by široká veřejnost věděla, proč vznikla a jaký je účel její existence.

True LifeTrue LifeTrue Life

Pochopení – to je důležitým cílem tohoto projektu, proto sledujte s námi, jak se vše vyvíjí, pomozte nám vytvořit z True Life to, co si zaslouží, utužme své vztahy a spolupracujme spolu jako jeden tým a my vám garantujeme, že ze sebe vydáme to nejlepší, aby jste si i nadále mohli vychutnávat okamžiky štěstí, slávy a vítězství tak, jak je tomu zvykem ve všech sportech, nejenom v BMX.

True Life crew

Počet přečtení: 95

Facebook komentáře:

0 Comments

Můžete být první, kdo napíše komentář..

Napiš komentář





Comment Spam Protection by WP-SpamFree

Author: r.o.man

visit my website


Google Pagerank - itelc.netGoogle PagerankS-Rank - itelc.netS-Rank